O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Tematsko vrednovanje privatnih znanstvenih organizacija i drugih pravnih osoba

Agencija za znanost i visoko obrazovanje provela je, uz podršku Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, tematsko vrednovanje privatnih znanstvenih organizacija i drugih pravnih osoba upisanih u Upisnik znanstvenih organizacija.

Akreditacijski savjet Agencije za znanost i visoko obrazovanje je na svojoj 21. sjednici, održanoj dana 13. prosinca 2011. godine, na temelju članka 24. Zakona o osiguravanju kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju i dokumenta Postupak tematskog vrednovanja (klasa: 003-08/10-02/0003, ur. broj: 355-01-10-2) od dana 1. lipnja 2010. godine, donio odluku o započinjanju postupka tematskog vrednovanja privatnih znanstvenih organizacija i drugih pravnih osoba.

Ovo tematsko vrednovanje obuhvatilo je sve privatne znanstvene organizacije i druge pravne osobe upisane u Upisnik znanstvenih organizacija koje vodi Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

 
Izvješće možete pročitati ovdje.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.