O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Plan audita

VANJSKA PROSUDBA 2022.

Prema Planu provedbe vanjske neovisne periodične prosudbe sustava osiguravanja kvalitete visokih učilišta u 2022. godini, Agencija za znanost i visoko obrazovanje će tijekom 2022. provesti vanjsku prosudbu (audit) na sljedećim visokim učilištima:

1. Visoka škola za informacijske tehnologije

2. RRiF Visoka škola za financijski menadžment

3. RIT Croatia (Rochester Institute of Technology)

4. Visoka policijska škola.

Plan provedbe audita 2022.

 

VANJSKA PROSUDBA 2021.

U prvoj polovici 2021., Agencija za znanost i visoko obrazovanje provest će postupak audita na dva visoka učilišta (Veleučilištu u Bjelovaru i Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima) koja su bila obuhvaćena Godišnjim planom za 2020. g., no za koje je postupak odgođen zbog pandemije Covida-19.

Prema Planu provedbe vanjske neovisne periodične prosudbe sustava osiguravanja kvalitete visokih učilišta u 2021. godini, Agencija za znanost i visoko obrazovanje će tijekom 2021. provesti vanjsku prosudbu (audit) na sljedećim visokim učilištima:

1. Veleučilište Baltazar Zaprešić

2. Poslovno veleučilište Zagreb

3. EFFECTUS studij financije i pravo – visoko učilište

Plan provedbe audita 2021.

 

VANJSKA PROSUDBA U 2020.

Prema Planu provedbe vanjske neovisne periodične prosudbe sustava osiguravanja kvalitete visokih učilišta u 2020. godini, Agencija za znanost i visoko obrazovanje će tijekom 2020. provesti vanjsku prosudbu (audit) na sljedećim visokim učilištima: 

1. Visoko gospodarsko učilište u Križevcima 

2. Zagrebačka škola ekonomije i managementa

3. Veleučilište u Bjelovaru

4. Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici

Plan provedbe audita 2020.

 

VANJSKA PROSUDBA U 2019.

Prema planu aktivnosti za 2019. godinu, Agencija za znanost i visoko obrazovanje će tijekom 2019. provesti vanjsku neovisnu periodičnu prosudbu sustava osiguravanja kvalitete (audit) na sljedećim visokim učilištima: 

1. Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld 

2. Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment

3. Visoka poslovna škola PAR

4. Veleučilište u Rijeci

Plan provedbe audita 2019.

 

 POKUSNA VANJSKA PROSUDBA (2018.)

Prema planu aktivnosti za 2018. godinu, Agencija za znanost i visoko obrazovanje je u sklopu pokusne vanjske neovisne periodične prosudbe sustava osiguravanja kvalitete (audita), tijekom ožujka i travnja 2018. godine provela posjete sljedećim visokim učilištima: Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (22. i 23. ožujka), Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (27. i 28. ožujka) i Visokom učilištu Algebra (4. i 5. travnja).

Završna su izvješća – nakon pozitivnih očitovanja vrednovanih visokih učilišta – usvojena na 97. sjednici Akreditacijskog savjeta 19. lipnja 2018.

Plan pokusne provedbe audita

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.