O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Pilot projekt (CARDS 2003)

 

Tijekom provedbe CARDS projekta 2003 „Furtherance of the Agency for Science and Higher Education in its Quality Assurance Role and Development of a Supporting Information System” Agencija za znanost i visoko obrazovanje, u suradnji s CARDS konzultantima, provela je pilot-projekt vanjske neovisne periodične prosudbe unutarnjeg sustava osiguravanja kvalitete na tri visoka učilišta:

1. Građevinski fakultet Sveučilišta Josip Juraj Strossmayer u Osijeku

Posjet Povjerenstva za vanjsku prosudbu unutarnjeg sustava osiguravanja kvalitete proveden je 23. i 24. siječnja 2008. godine. Izvješće Povjerenstva za vanjsku prosudbu dostavljeno je 8. veljače 2008. godine Građevinskom fakultetu i Sveučilištu u Osijeku. Završno izvješće faze naknadnog praćenja dostavljeno je Fakultetu 26. svibnja 2009.

2. Fakultet organizacije i informatike iz Varaždina Sveučilišta u Zagrebu

Posjeta Povjerenstva za vanjsku prosudbu unutarnjeg sustava osiguravanja kvalitete provedena  je  12. i 13. veljače 2008. godine, a Izvješće Povjerenstva za prosudbu dostavljeno je 25. veljače 2008. Fakultetu i Sveučilištu u Zagrebu. Osvrt na plan aktivnosti za fazu naknadnog praćenja dostavljen je Fakultetu 21. travnja 2009.

3. Tehnički fakultet  Sveučilišta u Rijeci

Posjeta Povjerenstva za vanjsku prosudbu unutarnjeg sustava osiguravanja kvalitete  provedena  je 26. i 27. veljače 2008. Godine. Izvješće Povjerenstva za vanjsku prosudbu dostavljeno je Fakultetu i Sveučilištu u Rijeci 25.ožujka 2008. Završno izvješće faze naknadnog praćenja dostavljeno je Fakultetu 23. ožujka 2009.

Sva tri učilišta dala su suglasnost da se Izvješća o vanjskoj prosudbi sustava osiguravanja kvalitete objave na našoj web stranici.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.