O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

Virtualna Smotra Sveučilišta u Zagrebu započela je u četvrtak 19. studenoga i trajat će do subote 21. studenoga, a moguće ju je pratiti na poveznici,

Smotra koja se tradicionalno svake godine održava u studenome kako bi maturanti i svi zainteresirani dobili potrebne informacije o uvjetima upisa i studiranja, ove je godine organizirana online. U skladu s tim, ovogodišnji je moto Smotre Klikni s faksom!

Na virtualnoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu ove se godine predstavljaju 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu – 31 fakultet i tri umjetničke akademije. Izvodit će se u hibridnom obliku, u kombinaciji objava digitalnih sadržaja na digitalnim štandovima fakulteta i akademija (promotivni videozapisi, letci, brošure i drugi materijal u PDF ili drugim formatima koji omogućuju preuzimanje i pregled prilagođen mobilnim uređajima) i predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i njihovih studijskih programa po područjima.

U dane održavanja virtualne Smotre, predstavljanja fakulteta i akademija emitirat će se online uz potporu Televizije Student. No svi sadržaji koje sastavnice pripremaju u okviru Smotre ostaju dostupni za sve zainteresirane i nakon 21. studenoga 2020. na Smotr@ mrežnoj stranici. Tako će ova mrežna stranica ostati središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu te svih zainteresiranih..  

Manifestacija Smotra Sveučilišta u Zagrebu ove godine obilježava svoju 25. obljetnicu, a prvi se put održava u virtualnom prostoru.

Cjelokupni program dostupan je OVDJE

Program virtualne Smotre Sveučilišta u Zagrebu moguće je pratiti na Smotr@ mrežnoj stranici te na društvenim mrežama:

FB UniZg https://www.facebook.com/UniZg

FB Smotra https://www.facebook.com/smotrasveucilistauzagrebu

Twitter https://twitter.com/SveucilisteZG

Instagram UniZg https://www.instagram.com/sveucilisteuzagrebu/

Instagram Smotra https://www.instagram.com/smotrasveucilistauzagrebu/

LinkedIn https://www.linkedin.com/school/university-of-zagreb

YouTube https://www.youtube.com/channel/UCGUeIn0apOuxottQQApBcPw

Tik Tok Smotra https://vm.tiktok.com/ZSqnudmE/

smotra SUZG 2020

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.