O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Vijesti s VU

U okviru projekta „P-S-I Podrška studenata u integraciji marginaliziranih skupina na tržište rada“, u organizaciji Instituta za razvoj tržišta rada i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, 24. lipnja 2020., održana je online konferencija  „Društveno korisno učenje za aktivan doprinos studenata društvenom razvoju – koraci za budućnost“.

Na konferenciji su predstavljeni primjeri provedbe društveno korisnog učenja kroz projekte u Republici Hrvatskoj, istaknuti su njegovi pozitivni učinci s posebnim naglaskom na primjere izravnog rada studenata s različitim korisničkim skupinama organizacija civilnog društva. Kroz konferenciju se željelo potaknuti raspravu s različitim dionicima na nacionalnoj i lokalnoj razini (ministarstvo, sveučilišta/veleučilišta, organizacije civilnog društva i drugi) o osiguravanju sustavne održivosti uključivanja društveno korisnog učenja u nastavni proces u sustavu visokoškolskog obrazovanja.

Projekt „P-S-I Podrška studenata u integraciji marginaliziranih skupina na tržište rada“ sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda te od Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Više detalja o konferenciji i načinu prijave saznajte na mrežnoj stranici projekta

konf ffzf

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.