O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Održane radionice

Djelatnici Centra za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković, u suradnji s Odjelom za analitiku i statistiku AZVO-a, održali su online radionicu/webinar za administratore Hrvatske znanstvene bibliografije - CROSBI u utorak, 21. lipnja 2021. Na radionici je sudjelovalo 12 administratora s visokih učilišta.

Djelatnici Centra za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković, u suradnji s Odjelom za analitiku i statistiku AZVO-a, održat će online radionicu/webinar za administratore  za administratore Hrvatske znanstvene bibliografije - CROSBI koja će se održati u utorak, 21. lipnja 2021. u vremenu od 10:00-15:30.

Radionica će se održati u hibridnom obliku - uživo na IRB-u (računalna učionica Centra za znanstvene informacije, 5. krilo) i online putem Zooma).

Program radionice

Djelatnici Centra za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković, u suradnji s Odjelom za analitiku i statistiku AZVO-a, održat će online radionicu/webinar za administratore Baze projektnih aktivnosti (POIROT) u petak 1. travnja. 2022.

Zbog trenutne situacije s COVID-19 pandemijom, radionice će se održati u virtualnom okruženju preko ZOOM platforme.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje organizirala je online radionicu pod imenom Upravljanje karijerom (mladih) znanstvenika.

Online radionica je održana u petak, 18. veljače 2022. godine, a vodila ju je doc. dr. sc. Ana Jakopec s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Virtualno događanje je izazvalo veliki interes te okupilo preko 300 sudionika.

Online radionica je bila namijenjena primarno mladim znanstvenicima (asistentima, doktorandima, poslijedoktorandima) ali i karijernim savjetnicima koji rade s ovom ciljnom skupinom djelatnika visokih učilišta. Razgovaralo se o karijernom putu sveučilišnog nastavnika, nastavnim i znanstveno-istraživačkim kompetencijama mladih znanstvenika, izradi individualnog razvojnog plana i drugim temama. 

Program

Prezentacija

Upravljanje karijerom mladih znanstvenika 18.2.2022

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.