O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

javni_poziv_znanstvenici_nastavnici

Javni poziv Agencije za znanost i visoko obrazovanje za članove stručnih povjerenstava u postupcima vanjskih vrednovanja kvalitete

Agencija za znanost i visoko obrazovanje objavljuje poziv za prijavu stručnjaka iz visokog obrazovanja i znanosti.

Želite li se prijaviti u našu bazu članova stručnih povjerenstava, molimo Vas, ispunite obrazac u nastavku.


Osobni podaciPodaci o najvišoj stručnoj kvalifikacijiPodaci o usavršavanjuPodaci o zvanju


Znanstveno područje

Znanstveni radovi u posljednjih pet godina


* Ne uključuju se zbornici radova i knjige koji ne prolaze recenzentski i selekcijski postupak.

Faktor odjeka znanstvenih radova i citiranost


Umjetničko područje.Međunarodno iskustvo

Boravci u inozemstvu


Ostali podaci relevantni za izbor stručnjaka


Iskustvo u osiguravanju kvalitete u visokom obrazovanju


Znanje engleskog jezika

Za četiri dolje navedena naslova (slušanje, čitanje, govor, pismo), procijenite svoju razinu znanja, koristeći ocjene od 1 do 5 (s tim da je 1 najmanja, a 5 najveća ocjena).
* obvezna polja

Agencija se obvezuje da će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera, zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja gubitka ili uništenja.
Agencija čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.
Agencija ne snosi odgovornost za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu ili gubitak koji mogu nastati radi gubitka podataka ili prihoda, a koji proizlaze iz neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja podataka nastalih uslijed „hakerskih napada“ na informatički sustav Agencije.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.