O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Javni poziv studenti

Javni poziv Agencije za znanost i visoko obrazovanje za članove stručnih povjerenstava u postupcima vanjskih vrednovanja kvalitete

Agencija za znanost i visoko obrazovanje objavljuje poziv za prijavu studenata.

Želite li se prijaviti u našu bazu članova stručnih povjerenstava, molimo Vas, ispunite obrazac u nastavku.

Osobni podaci

Napomena: Podržani formati dokumenta su: txt,pdf,odec,doc,docx,odf,rtf i maksimalna veličina dokumenta je 7 Mb.

Podaci o studijskom programu

Iskustvo u postupku institucijske akreditacije i reakreditacije

Podaci o dodatnom usavršavanju

Međunarodno iskustvo

Iskustvo u osiguravanju kvalitete u visokom obrazovanju

Članstvo u udrugama

Znanje engleskog jezika

Za četiri dolje navedena naslova (slušanje, čitanje, govor, pismo), procijenite svoju razinu znanja, koristeći ocjene od 1 do 5 (s tim da je 1 najmanja, a 5 najveća ocjena).

Agencija se obvezuje da će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera, zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja gubitka ili uništenja.
Agencija čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.
Agencija ne snosi odgovornost za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu ili gubitak koji mogu nastati radi gubitka podataka ili prihoda, a koji proizlaze iz neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja podataka nastalih uslijed „hakerskih napada“ na informatički sustav Agencije.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.